Rawat Keputihan Anda!

share save 171 16 Rawat Keputihan Anda!

Rawat Keputihan Anda! tahukah anda yg masalah keputihan adalah punca besar wanita tidak boleh mengandung walaupun sudah pernah mempunyai anak sebelumnya…???

article di google
fallopian+tube Rawat Keputihan Anda!

Menurut kajian, bakteria atau kulat yang menyebabkan keputihan itu mampu ‘menyerang’ TIUBFALLAPIO dan UTERUSseseorang wanita yang dijangkiti keputihan. Kesan daripada itu ia boleh membawa kepada kesukaran untuk seseorang wanita yang dijangkiti keputihan untuk hamil. Ia menjadikan sistem tubuh seseorang wanita itu tidak subur dan akan menyebabkan risiko KEHAMILAN EKTOPIK (ECTOPIC PREGNANCY)


Dalam istilah perubatan, perkara sebegini adalah lebih dikenali sebagai“Pelvic Inflammatory Disease (PID)”. Anda boleh bertanya dengan lebih lanjut PID ini kepada doktor yang merawat anda. Selain itu, bakteria atau kulat daripada jangkitan keputihan ini juga boleh akan menyebabkan kerosakan pada TIUB FALLOPIO.


infertlity+ +causes Rawat Keputihan Anda!

Jika berlaku kerosakkan begini maka risiko untuk seseorang yang dijangkiti keputihan untuk hamil adalah sangat tipis sekali. Antara langkah bijak yang perlu diambil segera adalah dengan menghalang keputihan ini daripada dijangkiti. Dan jika kita sudah dijangkiti keputihan, kita perlu merawatnya dengan kadar yang segera.


ectopic+pregnancy Rawat Keputihan Anda!

Kehamilan Ektopik

So ladies, if anyone of you are having this white discharge issues atau commonly knows as Keputihan….tolong jangan pandang remeh ye…some woman thinks it is normal for every woman to have it but bear it mind, how normal is normal? to what extend that you need to worry?

jangan amik ringan dgn isu ni sebab kesannya mungkin kita tak nampak sekarang…so TREAT it from now on
kalau sekarang anda belum lagi pregnant walaupun dah kawen more than 2 years, most probably it is caused by masalah keputihan ni…with right treatment I’m sure it can helps u to resolve this white discharge problem and increase your chances to get pregnant again…

By wearing Premium Beautiful Corset it really helps!

Seriously siapa2 yang mengalami keputihan or trying to conceive baby, I would 100% recommend Premium Beautiful!!
Girdle Premium Beautiful ada jaring-jaring lubang udara function dia untuk menggalakkan pengaliran udara, elakkan kelembapan dan juga prevent from bacteria growth, fungus dan bau. It’s very comfortable and stay “fresh” everyday!! Reduce white discharge, lepas tu akan hilang terus! InsyaAllah..
some of my client never expect dia ada keputihan tapi bila mula2 je pakai premium beautiful keputihan keluar banyakkk gile berhari2…imagine dah berapa lama dia bertapa dalam rahim kita
KEPUTIHAN ni berasid..thats why kadang2 panties boleh jadi berlubang!!
long girdle Rawat Keputihan Anda!

contact me today to get your solution to masalah keputihan ni and get free PB wash with every purchase of Premium Beautiful Corset

Norshidah Kamarudin
0126086829 | norshidahkamarudin@gmail.com

Premium Beautiful and Hanis Haizi

share save 171 16 Premium Beautiful and Hanis Haizi
This entry taken from blog Hanis Haizi about her successfull journey of Premium Beautiful and Hanis Haizi
Sebut je perkataan GEMOKKKK semua wanita pasti PHOBIA!

Saya pun tak lari dengan perasaan phobia. Being me, dari kecil memang dilahirkan berisi. Saya jarang2 lah orang cakap kurus or kecil.

Di waktu remaja, 13 years old, saya penah mengalamai crash diet yang sangat teruk. Akibat tertekan dengan ejekan rakan2 sekolah. (u know who u are) I was 13 at that time and being on the chubby side is like a CRIME. Seolah2 tak diterima oleh masyarakat.
th1 Premium Beautiful and Hanis Haizi
gemuknye time niii!!
And my sepupu/ family pun suka label ” Ooo adik lagi besar dari kakak” Truth is I MEMANG SAKIT HATI dengan makcik2 yang melemparkan kata2 itu. Rasa nak sepak je.

So i secretly went to a pharmacy, beli pill untuk kurus. Can u imagine a 13 years old dah consume benda chemical ni tak elok untuk badan… cuba imagine kalau anak u sendiri kena macam ni..? isk2..

So i makan berbulan2 jugak la my mom tak tau, sampai i kurus cengkung, i don’t take rice at all. Kawan2 mula tegur waa dah kuruss nyeee I was so happy.. at that time. Tapi happy tak kekal lama. After that i muntah teruk. My stomach tak boleh terima makanan at all! Kena amik ubat pulak tahan muntah etc. Pastu time tu plak my mom paksa makan balik. hahah

So benda ni tak kekal lama…i jadi berisi semula, yela diet pills once u stop tendency u nak naik balik semula sangat2 tinggi!!

Long after that masuk pula university, masuk gym PHillip wain. Wah masa awal2 sign up sangat2 rajin to da max. Every week tak penah miss! Yes i managed to loose weight n body pun turun inches. I managed to drop until size 10! woohh dr size 14 kire ok la kan.

th2 Premium Beautiful and Hanis Haizi
60kg kot time ni

Tapi ni pun tak kekal lama… bila bz dgn exam and all. i tertinggal .. and nak start balik punya la malasss…. end up my dad x nak dah continue dgn philip wain tu pasal bazir duit.

 Premium Beautiful and Hanis Haizi
me 65kg! chubby niee
Lepas tu masa dah nak kawen, i diet lagi… nak cantikkan. I managed to loose 10kg from 65kg to 55kg!! Sangat happy!! Wahwahh.. wanna know my secret? I tak makan nasi selama 1 tahun 1/2!!
Tapi bila dah kawen jeee… ha amik semua makan.. makin lama makin berisi!!
th4 Premium Beautiful and Hanis Haizi
 during our honeymoon in HK, masa ni 55kg! 

And lepas beranakkk oh no no… my weight jadi 74kg! Damn it lg teruk dari zaman anak dara. Yes dengan perut jadi flabby, stretch mark lagi very hideous!! I suka pakai baju besar2 and yang tak melekap pada body sebab maluuuuuuuuuuuuuuuuuu

th5 Premium Beautiful and Hanis Haizi
Happy nye aku makan eskrimmm ehe


Then I pujuk hubby i suh hantar gi London Weight Management. Best memang best rasa diri di belai.. cewah.. masuk sauna room, hotblanket, massage lagi etc. and dia plak bagi i menu suruh follow.. No meat, just veggies, roti and nasi pun tak boleh. Air kosong wajib minum, coffee is totally no no. Lama kelamaan saya sedar yang menyebabkan saya kurus partly sebab diet tu. Last2 malas nak sambung treatment sebab? Dia suruh tambah lagi and at that time my weight dah tak berubah2 pun sama jek. hmmm

th6 Premium Beautiful and Hanis Haizi
65kg, after 5 months deliver kot gemuk kan? siap ade orang ingat i pregnant 5 bulan!! Oh tidak!!


A year later saya diperkenalkan dengan product Premium Beautiful. Saya tertarik bila dengar testimonial2 pengguna Premium Beautiful. Ok lah saya pun terus mencuba sebab ada lifetime warranty so ape nak takut? Bila pakai effect yang saya rasa skali ialah buang angin kerap (mind u i ni pengidap gastric kronikk),stretchmark pudar, then masalah buang air besar tade lagi dah, body shaping, berat menurun, selera makan terkawal dan sebagainya!! Bila ramai orang tegur dengan perubahan2 badan terus tak pikir panjang buat biznes pula. Dengan Premium Beautiful. kita tak perlu kawal makan, sebab automatically x kan rasa nak makan! Best2!

 Premium Beautiful and Hanis Haizi
Picture was taken after 2-3 weeks wearing Premium Beautiful. early 2009

 Premium Beautiful and Hanis Haizi
I’ve lost 5kg in 3 weeks!

I’m currently wear size 12 tho, i’m not a size 10 or 8. I would never be that girl. For me what important most is i have a figure. Cukup takyah kurus kerempeng. Asal ade size baju di warehouse or mana2 butik menunjukkan saya bukan OBESE. heheee
th9 Premium Beautiful and Hanis Haizi
 Lepas melahirkan anak ke2 @Brunei Expo.
For me pakai Premium Beautifulah paling senang dalam dunia! No diet, no pills, no need to go slimming, save money, and also no exercise (ni incase pemalas exercise)

Akibat dari tu ramai tanya pasal Premium Beautiful. dan saya nekad join Premium Beautiful Business icon wink Premium Beautiful and Hanis Haizi Alhamdullilah tak sia2 pakai Premium Beautiful!!

so what are you waiting for?

let me help you to make your dreams comes true icon smile Premium Beautiful and Hanis Haizi

Hot offer still on. Free PB Wash for every purchase of Premium Beautiful Corset…!!
Norshidah Kamarudin
0126086829

this Friday 28th Oct…!!

share save 171 16 this Friday 28th Oct...!!

THE GREATEST REBATE IS GONNA END THIS FRIDAY 28TH!!! 
GET ONE TODAY OR REGRET LATER!!!

SAVE UP TO RM800!! 


GET THE CURVE THAT U EVER WISH FOR..!!

KIMMY this Friday 28th Oct...!!

PREMIUM BEAUTIFUL HELPS YOU TO:

*REDUCE STRETCH MARKS

*FIRM UP YOUR BREAST AND BUTTOCKS
*ANTI SAGGING
*INCREASE METABOLISM RATE
*INCREASE BLOOD CIRCULATION
*NO STARVATION, NO LIPOSUCTION, NO SLIMMING PILLS
*DESIGNED 70% FOR HEALTH AND 30% FOR BEAUTY!!

AND BEST OF ALL.. LIFE TIME WARRANTY!! 

IT IS ONE TIME INVESTMENT!! WORTH EVERY SINGLE PENNY ON IT 

GET ONE YOURS TODAY!!
FREE GIFTS ARE WAITING FOR U!!

0126086829 | makhijau@gmail.com


 this Friday 28th Oct...!!

gila duit

DUIT???

share save 171 16 DUIT???

Orang selalu kata DUIT bukan segala2nya tapi zaman sekarang ni segala2nya perlukan duit. betul tak..?

gila+duit DUIT???
gile duit? mata duitan?
selangkah dari rumah tol dah menanti..kete nak bergerak nak isi minyak takkan isi air paip..harga minyakpun asik naik…nak masuk toiletpun kena bayar..

ape2 jelah..semua perlukan DUIT..Betul tak?

money+cant+buy+happiness DUIT???


ye betul…Money can’t buy happiness. 

Tapi sedarkah anda masalah penceraian sekarang ni kebanyakkannya terjadi sebab masalah DUIT? Asik hidup dalam serba kekurangan. Bukanlah nak meminta minta barang mewah itu ini,kadang2 tu barang keperluan harian pun tak mampu nak beli, macam mana suami isteri tak bergaduh? anak2 mintak mainan lagi? anak/budak2 manalah faham kita tak cukup duit kan?

Macam manalah nk bahagia…betul tak?

tak cukup masalah tu bila cash dalam tangan dah habis, barang dapur nak kena beli…kalau tak dapur tak berasap haihhhh….terpaksalah swipe credit card..

hujung bulan gaji habis kat bayar hutang…tengah bulan kering kontang…hutang keliling pinggang

sampai bila kita nak biarkan hidup melarat macam ni?


money+love DUIT???


So what are you waiting for?


Let’s D-U-I-T!! (do it)

D-Doa

U-Usaha

I-Istiqamah

T-Tawakal
InsyaAllah!!


Besarkan income kita…kalau cabang 1 or 2 tak cukup, kita tambah jadikan 3 cabang!! Premium Beautiful Business ni tak susah manapun sebab kita buat secara berkumpulan…semuanya dah tersedia…

yg tinggal hanya diri kita…samada NAK ke TAK je…


internet+business DUIT???

Kita buat Premium Beautiful Business ni 90% melalui ONLINE..tak berhujan, berpanas or ketuk2 rumah ke rumah or kena kejar ngn anjing ke…takde..

semua di hujung jari!

tapi jgn ingat Premium Beautiful Business ni click2 dpt duit plak yea…no such thing!!

RM4,500 1st income tu banyakkan? 

mcm2 boleh buat!!


you+can+do+it%2521 DUIT???


Nak tau macam mana kami buat Premium Beautiful Business ni..just Contact me for more info!!

Norshidah Kamarudin
0126086829 | makhijau@gmail.com

Body Shampoo

share save 171 16 Body Shampoo
ni sekadar nk share experience eh pasal Body Shampoo..bkn sebab shampoo ni sepupusepapat Premium Beautiful tuh je..nooo

mak dari zaman remaja sampaila before kawen kulit mmg sensitif..pas kawen dia kurang sket psl hormon miang tu dah stable kot haha..so akibatnya kat badan esp kat belakang badan tu jerawat senang naik n merah2 n very the buruks uolss…eeeeiiiiiiii parutnye huduh! 

doctor toksah ckpla dah brapa ramai dah skin specialist mak g jumpa…ada kata sensitive skin..ada kata eczema..n mcm2lah..n mostly suke naa kasik cream steroid tuh..hiiiihhhh pastu parut tak ingat2..so kene pakai body shampoo yg xde sabun, ph15 n blablabla eloknye tak gak..tak puas mandi ada..so few months ago i’ve been using ecpi punya body shampoo n its okla..no more gatal2 n redness tapi stoknye susah sgt nk dapaat..n mahal plak tuh 30 hengget sebotol okeh n tahan setengah bulan je psl 1family guna..me,hubby n babies coz its very gentle..kalau baby/toddler yg ada sensitif skin tiba2 naik merah tanpa sebab that shampoo is very good tapi susah sgt nk beli!  takde maknanye mak nk register member dia plak haih

so last mth masa dkt stokist…dgn gatal mulutnya tanya kt madam body shampoo tu ok ke? madam kata cubelah..kalau tak ok suruh husband je pakai haha..so mak pun belilah sbb brg2 Hai-O mmg berkualiti…so mak nk experimen dgn diri sendiri haha suke suki jek kan…

bbody Body Shampoo
Comforting Moments to Pamper Mind, Body and Spirit
The Relaxing and Refreshing Body Shampoo enriched with lavender essential oil, vitamin E and plant derived to soothe your body and mind.
so after a month using it, mak rasa kulit dah tak sekering dulu..kalau dulu scratch sket dah bergaris now?? no more! jerawat kat belakang badan totally gone! parut pun!! tapi yg paling amazing tak terlintas it could help kurangkan pecah2 kt tapak kaki yg hodoh tu…now ni mmg sgt better…tak teruk mcm dulu..kulit pun lembut je…en suami pun suka pegang…ooppsss tettttttt 

so uols kalau sama kes mcm mak kne pakai shampoo yg tak berapa nak best tu kan..ape kata cuba beralih kt body shampoo ni plak…

murah je RM14 sebotol icon smile Body Shampoo