Sephora ohhh Sephora

share save 171 16 Sephora ohhh Sephora
pssssstttttttΒ Sephora ohhh Sephora..
aritu kita cite psl makeup fr sephora kan…arini jom kite share pasal beauty products plak eh!Actually sephora brings most of the popular skincare products like Estee Lauder, Clinique, Lancome, Dior, Dr Murad, Skin Nutritions, Shiseido n mcm2 lg lah! U name it then pegi belek2 sampai juling bijik mata ok..dr skincare ke makeups ke hair care ke foot care and whatever carelah..yg bestnye u can try on it too for FREE!

drpd byk2 brands tuh i jatuh cinta dgn this brand..they say its best seller product kt US
IMG 20111109 00410 Sephora ohhh Sephora
Soap & Glory

1st thing yg I beli was “The Scrub of Your life” tu..Its body scrub..mmg sgt2 best coz kulit jd bersih, tak melekit n wangiiiii yg amat..rasa nk mkn! so kalau mlm jumaat bolehla uolss semua berscrub wangi2 pancing cik Β abg ye kekekekkekekeke..baek punya tips nih!

Lepas dah scrub badan kita topup lg dgn body butter…bau wangi yg amatlah..!Actually ada 2 types. Either body lotion or body butter. Pada yg tak berapa nk tau..if u tido or sentiasa dlm bilik yg ber-aircond so body butter is your solution to protect your skin drpd jadi kering and flaky. If not then body lotion would be just nice..1 good thing about the body butter plak its not sticky. absorb trus dlm skin. So skin jadik lembut,gebus and wangiiiii…!Bestkan? I like like like!! Eventhough wangiiiii org yg sensitive skin like me still boleh guna..tak gatal2pun yeayyy!Then I dok carik scrub muka pulak..carik2 pnya carik last2 jatuh hati dgn brand ni lagik!! “Scrub your nose in it!” Besides its really cleanse up our skin esp blackhead n whitehead, u can make it as your mask too..caranya apply je on the face then leave it for about 5mins gethu then baru u scrub your face using circular motions…muka akan rasa so fresh!! coz it’s minty..i like like like!!The latest I bought is this daily scrub cleanser n makeup remover tong gajah! Mmg gajah ok tong itu..cukup bekalan 6bulan kot with mydaily heavy use hehe

IMG 20111109 00409 Sephora ohhh Sephora
I’ve been using this makeup remover ever since sephora bukak kt klcc and I found that its really good coz its water based. It’s clease up your makeup even waterproof mascara easily without leaving sticky effect kt mata tuh like if we use the oil based remover..kalau tak nak basuh muka lepas remove makeup gune ni pun takpe..sbb mmg dah bersih dah..so its so good kalau uols nk remove makeup nk solat or before pegi gym..best!

The face soap clarity tu baru sampai last week..kebetulan my daily face wash dah nak abes so i just gatal2 beli nk try je..tapi terjatuh hati gak!! Its not really scrub..its still foamy tp seriously kulit tak jadi tegang or tak bersih..it gives you superclean effect tapi kulit tak kering..huh cane nk explain? uolss faham2 jelah ek..kalau nk tau cane, pegi je kt sephora tu and try kt tangan..nnt bole basuh..

so, I boleh jadi beauty advisor kt sephora tak?
fyi, I tak dibayar utk cerita2 ni yea..saje2 je nk share icon smile Sephora ohhh Sephora
nnt i update lg what I found useful and post it here k!
sharing+is+caring Sephora ohhh Sephora
pixel Sephora ohhh Sephora

Leave a Reply