Tag Archives: angin

Premium Beautiful Side Effect

Premium Beautiful Side Effect!

share save 171 16  Premium Beautiful Side Effect!

Premium Beautiful Side Effect..?? Seriously..??

Mestila ada side effect barulah tau berkesan ke tidak…betul tak? it’s just whether its in positive effects or negative effects..but not everyone will go thru this phase..depends on your body

healing crisis road  Premium Beautiful Side Effect!

Maksud Side Effect ialah the “Healing Crisis” yang akan kita terima bila kita mula2 pakai Premium Beautiful… Healing Crisis berlaku bergantung pada tahap kesihatan badan pengguna.  Healing Crisis ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Uols tak perlu nak risau or bimbang jika mengalami masalah ini. Your body starts to change and adjust to its new surroundings and processes.

Please do not be afraid if you happen to go through any of these, it is actually a good sign that your body is reacting well with the corset and Healing Crisis will only last a few days.

DON’T WORRY and PATIENCE is the keyword!

Keadaan macam mana yang dikatakan Healing Crisis tu?

1. Migraine = Sakit Kepala

migraine  Premium Beautiful Side Effect!

yg paling selalu terjadi..don’t worry..ada yang pening2 ada yang migraine terus..but it’s just for few days je..It will subside slowly…it is a good sign indicating that the blood is circulating well and the body is adjusting to the detox process

TIPS: Drink enough of plain water for detoxing. 2L or more icon biggrin  Premium Beautiful Side Effect!

2. Back Pain

backpain  Premium Beautiful Side Effect!

Normally dialami oleh orang2 yang memang dah ada slip disc or back pain. Mula2 akan rasa sakit lebih sikit dekat tempat yang u selalu sakit tu..Ni just proses permulaan tanda cik waist nipper sedang menjalankan tugas adjustkan tulang belakang anda ye..nothing to afraid of..hanya perlu tahan dan BERSABAR..Once dah ok u will definitely feel better even to lift up heavy things! Even ada jugak yang experienced lenguh2 satu badan, sakit belikat, sakit tengkuk jugak..keep on pakai without fail everyday 8 hours daily..Insyaallah it will subside slowly..My slipped disc pain is much reduced after wearing for a year plus now icon biggrin  Premium Beautiful Side Effect!

3. Kejadian pembuangan angin berleluasa :p

 

woman farting in water1  Premium Beautiful Side Effect!

hoyeahh..!! ini normally berlaku utk org2 yang memang mempunyai angin tahap mega makanya kentut dan sendawa berlaku tahap berleluasa..u may control it or its just happen macam tu..uncontrollable..haha that was my experience! teruk betul masa mula2 pakai Premium Beautiful dulu hahahh..That shows a good sign as the Far Infra Red Rays in the corset helps to detox the body by removing all the unwanted gas in the body. So if someone heard you farted just smile and say ‘whooopsss thats my PB corset did that!’ lepas tu blah lari laju2 icon biggrin  Premium Beautiful Side Effect!

4. Gatal gatal 

gatal2 badan  Premium Beautiful Side Effect!

Normally gatal kat breast, peha dan  perut..Gatal2 ini berlaku kerana toksin dari badan sedang dikeluarkan dalam bentuk peluh. Peluh2 ini adalah berasid. In some cases, akan wujud kesan kehitaman pada pinggang. Teruskan pemakaian agar toksin berasid itu dikeluarkan dari badan. Sentiasa cuci Premium Beautiful corset  anda dengan bersih selepas setiap kali memakainya especially if u noticed badan gatal2 lepas bukak or masa pakai premium beautiful corset..AND jangan malas SCRUB badan anda ye darlings semua!

TIPS: The best detergent to remove toxin from your Premium Beautiful corset is PB Wash! Soak for 30mins then only u rinse well and hang it till dry..easy kan?

5. Muntah2

hamilmuntah  Premium Beautiful Side Effect!

Common for those yang ada gastric teruk or maybe ada angin yang teruk pun akan alami muntah2 ni..so bukaklah waist nipper tu sekejap until u feel better than put it on back..minum air panas2..kalau berlarutan silalah refer dengan doctor yea..coz premium beautiful corset dapat detect penyakit di peringkat awal

6. Frequent Urination

frequent urination in women  Premium Beautiful Side Effect!

Trip ke toilet semakin meningkat membuang apa2 yang patut. Especially for those yang lepas bersalin normally masa pregnant banyak water retention so this is the time to flush it out. Again, not to worry coz with Premium Beautiful Corset, you tend to drink plenty of water than normal to help the body remove the toxic thus only by drinking plenty of water the body is able to remove the toxic through urination.

7. Demam

fever  Premium Beautiful Side Effect!

 yup, ada yang sampai demam masa mula2 pakai premium beautiful corset especially those yang ada sensitive body. You might experience fever for the first few days due to changes of process that the body is going through with Premium Beautiful Corset. As long as the body temperature is not as high as 40 degrees and its not prolonged nothing to worry of. just take paracetamol and monitor your temperature BUT KEEP ON WEARING YOUR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET coz its material is made of Akwatek and Akwadyne which is good in controlling body temperature..SABAR!

So, untuk pengguna2 baru Premium Beautiful corset, kalau ada yang alami tanda2 kat atas ni janganla pegi simpan corset u dalam almari pulak ye.. it’s just part of the “Healing Crisis” and NOT everybody will go through it. ONLY SOME!

Enjoy your journey with Premium Beautiful Corset! I hope u love it as much as I DO icon wink  Premium Beautiful Side Effect!

 BELUM ADA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET LAGI????

Call me for free trial and consultation. Special discounts and free gift for you!

0126086829 | norshidahkamarudin@gmail.com

Lactolite

Promotion Lactolite…!!

share save 171 16 Promotion Lactolite...!!

Nurich Lactolite

blactolite Promotion Lactolite...!!

Lately ni ramai pulak yang bertanya pasal lactolite ni..rasa lactolite memang sangat sedap ala2 vanila gitu…hanya perlu campur dengan air sejuk (tak boleh air panas/suam sebab bakteria baik mati bila dalam keadaan panas)..the best part is kita boleh campur lactolite dengan jus buah ,yogurt drink,soya bean..rasanya akan ikut apa yang kita mix, bestkan..?like what I always did is campurkan dengan soya bean kurang manis yeos tuh..sedappppp…!! Hasilnya  esok pagi or hours after that baru kita pegi toilet..pembuangan yang melegakan…tapi takde efek julap tuh..takde cirits ok uols..kekehkehhh

Macam mana Lactolite boleh membantu kita…?

 * Menyingkirkan toksin badan
    * Menggalakkan metabolism
    * Mengurangkan beban badan
    * Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
 * Membantu dalam penghadaman
    * Membantu melegakan sembelit
    * Membantu menyerap vitamin dengan lebih baik

badan yang sehat bermula dari usus yang sehat..berat badan akan lambat turun kalau usus kita tak bersih..penuh dengan sisa buangan lama yang dah berkerak2 ewwwww…!!! mungkin sebahagian dari kita membuang air besar setiap hari tapi lega tak..? puas tak…?kalau rasa tak puas cubalah minum lactolite..!! sedappp okeh..!

so if u are in the proses of dieting tapi tak gak turun2 berat badan, cubalah minum lactolite ni..insyaallah pengambilan yang konsisten akan membantu proses menurunkan berat badan uols

untuk uols yang selalu kena gastric,minum lactolite cepat2 so that gastric tak jadi lagi teruk..kalau breastfeeding pun boleh minum lactolite utk tambah susu..wowweee…!!

untuk pengguna tegar Premium Beautiful Corset semua, uols bole speed up proses utk turunkan berat badan dengan minum lactolite sebab lactolite is a booster to Premium Beautiful..!!

Sekotak ada 25 sachet utk 25 kali minum..boleh minum sekali sehari or 2x sehari pun boleh kalau gila2 nak kuruskan badan..nak kempiskan perut memang boleh..!!!  mesti minum air yang banyak at least 1L utk proses yang lebih effektif…!!! minum bila perut kosong so that kita akan rasa cepat kenyang…boleh prevent dari makan melampau2 gitu..besttt kan…??!!!

tummy Promotion Lactolite...!!

minum konsisten dalam 25 hari ni kalau boleh turun 4kg tanpa perlu bersusah payah best tak…??

So kalau nak cepat kurus..Grab it fast and start drinking Lactolite from today…!!

Normal price : RM158

.

.

.

My Price: RM140

contact me and grab yours today..!!

012 608 6829 | norshidahkamarudin@gmail.com