Tag Archives: gastric

Premium Beautiful

Premium Beautiful Murah

share save 171 16 Premium Beautiful Murah

Hello my beautiful readers..!! This blog provides you information on Premium Beautiful Murah..!!

All contents here are Real positive premium beautiful testimonial from my satisfied Premium Beautiful clients. Let’s the picture do the talking ;p

testimonial g Premium Beautiful Murah

Not only for slimming, Premium Beautiful is best alternative to be used during your Confinement or Pantang..one of the benefits, it is like traditional treatment of ‘bertangas’..just wear and u’ll get this benefits..how easy is that?

kembalikan rahim ke tempat asal-betulkan kedudukan rahim-lancarkan aliran darah-stabilkan hormon-tambah susu-kecutkan rahim yg kembang lepas bersalin-kurangkan stretchmark,cellulite and many more..!!

testimonial 40s Premium Beautiful Murah

Premium Beautiful corset available for wide range of sizes and suitable for elderly too..!!

Testimonial ain Premium Beautiful Murah

Best for those who will get married soon..to fit in your beautiful wedding outfits..u need Premium Beautiful..!

test screenshots Premium Beautiful Murah

test screenshots1 Premium Beautiful Murah

Amazing kan…?!! They just wear Premium Beautiful corset consistently and see the results…!!

Worth investment ever…!!!

and not to forget…testimonial from yours truly ;p

latest testimonial me1 Premium Beautiful Murah

** Specially designed to fit to your body based on your own body measurement.

** designed 70% for health and 30% for beauty..!!

** comfortable for your daily wears and super flexible..U will not become a robot with Premium Beautiful…trust me…!! Adaptable to your current activities

back pain-slipped disc-migrain-constipation-gastric-gassy stomach-fibroid-cyst-lump-white discharge-to conceive-CONFINEMENT-period pain-hormone and many more health benefits with just wearing Premium Beautiful…!

Comes with Lifetime Warranty…!!

TRY IT TO BELIEVE IT..!!

contact me to grab the promotion price…!!!

0 1 2 6 0 8 6 8 2 9

 

Final Rebate

Final Rebate…!!

share save 171 16 Final Rebate...!!

Hello people..! Today is Final rebate for you to own your Premium Beautiful corset.

Save rm600 for every purchase of premium beautiful corset and received a FREE GIFT!

** Specially designed to fit to your body based on your own body measurement.

** designed 70% for health and 30% for beauty..!!

** comfortable for your daily wears and super flexible..U will not become a robot with Premium Beautiful…trust me…!! Adaptable to your current activities

SLIMMING-back pain-slipped disc-migrain-constipation-gastric-gassy stomach-fibroid-cyst-lump-white discharge-to conceive-CONFINEMENT-period pain-hormone-cellulite-stretchmark and many more health benefits with just wearing Premium Beautiful…!

newbanner promo Final Rebate...!!

 

latest testimonial me1 Final Rebate...!!

pantang Final Rebate...!!

Contact me NOW…!!!

0126086829

 

Lactolite

Promotion Lactolite…!!

share save 171 16 Promotion Lactolite...!!

Nurich Lactolite

blactolite Promotion Lactolite...!!

Lately ni ramai pulak yang bertanya pasal lactolite ni..rasa lactolite memang sangat sedap ala2 vanila gitu…hanya perlu campur dengan air sejuk (tak boleh air panas/suam sebab bakteria baik mati bila dalam keadaan panas)..the best part is kita boleh campur lactolite dengan jus buah ,yogurt drink,soya bean..rasanya akan ikut apa yang kita mix, bestkan..?like what I always did is campurkan dengan soya bean kurang manis yeos tuh..sedappppp…!! Hasilnya  esok pagi or hours after that baru kita pegi toilet..pembuangan yang melegakan…tapi takde efek julap tuh..takde cirits ok uols..kekehkehhh

Macam mana Lactolite boleh membantu kita…?

 * Menyingkirkan toksin badan
    * Menggalakkan metabolism
    * Mengurangkan beban badan
    * Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
 * Membantu dalam penghadaman
    * Membantu melegakan sembelit
    * Membantu menyerap vitamin dengan lebih baik

badan yang sehat bermula dari usus yang sehat..berat badan akan lambat turun kalau usus kita tak bersih..penuh dengan sisa buangan lama yang dah berkerak2 ewwwww…!!! mungkin sebahagian dari kita membuang air besar setiap hari tapi lega tak..? puas tak…?kalau rasa tak puas cubalah minum lactolite..!! sedappp okeh..!

so if u are in the proses of dieting tapi tak gak turun2 berat badan, cubalah minum lactolite ni..insyaallah pengambilan yang konsisten akan membantu proses menurunkan berat badan uols

untuk uols yang selalu kena gastric,minum lactolite cepat2 so that gastric tak jadi lagi teruk..kalau breastfeeding pun boleh minum lactolite utk tambah susu..wowweee…!!

untuk pengguna tegar Premium Beautiful Corset semua, uols bole speed up proses utk turunkan berat badan dengan minum lactolite sebab lactolite is a booster to Premium Beautiful..!!

Sekotak ada 25 sachet utk 25 kali minum..boleh minum sekali sehari or 2x sehari pun boleh kalau gila2 nak kuruskan badan..nak kempiskan perut memang boleh..!!!  mesti minum air yang banyak at least 1L utk proses yang lebih effektif…!!! minum bila perut kosong so that kita akan rasa cepat kenyang…boleh prevent dari makan melampau2 gitu..besttt kan…??!!!

tummy Promotion Lactolite...!!

minum konsisten dalam 25 hari ni kalau boleh turun 4kg tanpa perlu bersusah payah best tak…??

So kalau nak cepat kurus..Grab it fast and start drinking Lactolite from today…!!

Normal price : RM158

.

.

.

My Price: RM140

contact me and grab yours today..!!

012 608 6829 | norshidahkamarudin@gmail.com

PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

share save 171 16 PREMIUM BEAUTIFUL MURAH


I AM OFFERING PREMIUM BEAUTIFUL MURAH..MURAH SESANGATTTTT  DAH NI TO ALL BEAUTIFUL LADIES OUT THERE..!!

pb PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

PREMIUM BEAUTIFUL IS TOTALLY WORTH INVESTMENT EVER…!!!

SMARTEST SLIMMING WAY TO LOOSE WEIGHT…!

COMES WITH LIFETIME WARRANTY…!!!

SUPERBRAND…!!!

MATERIAL TAK PANAS or GATAL…100% COMFORT FOR DAILY WEAR…!!! 

FLEXIBILITY UP TO 360° TO SUIT YOUR DAILY ACTIVITIES..!!! 

LOOSE WEIGHT-STRETCH MARK-CELLULITE-BACK PAIN-SLIPPED DISC-PERIOD PAIN-IRREGULAR PERIOD-CONCEIVE-SHAPE UP YOUR BODY- MIGRAIN-GASTRIC-WHITE DISCHARGE-CYST/FIBROID-PREVENT CANCER-HORMONE ISSUES-GASSY STOMACH

AND MANY MORE BENEFITS…!!!

WEAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET DURING YOUR CONFINEMENT. Practical and easy to wear. Will give you more tips during our fittings session icon wink PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

Use Premium Beautiful corset as your wedding inner lingerie. Get your perfect CUT…!!!

ITS A SPECIAL DESIGN CORSET..!!! Tak sama dengan corset biasa di pasaran. Designed to shape up your body

Must Try!

UOLS BOLEH BELI PREMIUM BEAUTIFUL MURAH NI DENGAN HANYA 

.

.

.

RM1,800 – RM2,000 SAHAJA

SAVE UP TO RM800…!!!

OFFER VALID FROM 9 JAN 2012 TO 20 JAN 2012 ONLY!!!

CONTACT ME AND GRAB YOUR PREMIUM BEAUTIFUL MURAH TODAY

0126086829 | norshidahkamarudin@gmail.com | PM@FB: Norshidah Kamarudin

Back Pain

Testimonial Premium Beautiful

share save 171 16 Testimonial Premium Beautiful

Salam semua..Hows your day? Ai nak share ngn uols ni..Latest Testimonial Premium Beautiful from my satisfied clients

First Latest Testimonial Premium Beautiful from akak ni dah beranak 4 eh korang…walaupun dia nampak kurus tp sebenarnye perut buncit n bila dah pakai PREMIUM BEAUTIFUL dlm sebulan lebih dh nampak hasil sket dah..cayala! Namanya mintak dirahsiakan so mak hitamkan hehe

kak ciah Testimonial Premium Beautiful

Second Latest Testimonial Premium Beautiful from akak ni pulak..dia dah berumur..late 40s dah hoccay! still nk jaga badan n nk sihatkan badan jugak! Premium Beautiful mmg utk semua..bukan utk yg muda mudi je..jgn tekejut kalau u tny2 kakak2 senior kat ofis tu sebenarnya ramai yg pakai Premium Beautiful bertahun lamanya..ada client aii tu dah 48 thn n beli corset yg ke 4 sebab sedap sgt makainye..tak bole tinggal dah..begitu sekali!

kak nun Testimonial Premium Beautiful

Third Latest Testimonial Premium Beautiful ni pulak from this indian lady..a very2 committed career lady! Sanggup keluarkan berapa hingget pun janji dpt shapekan bdn mcm anak dara after her second birth delivery. Dah buat mcm2 before this..pegi slimming centre, mkn segala ubat kurus, jus kurus u name it..and now btul2 satisfied with Premium Beautiful!!!

 

testimonial visa Testimonial Premium Beautiful

Lastly,  Latest Testimonial Premium Beautiful from my biz partner..orgnye kecik je..rendang gitu tettt…tp sejak kawen badan naik bagai dipam2..maklumla masak sedap kan sanah heheh..sebab tu kene jaga badan..skarang ni dah makin kecik n bershape badan hasanah..biz pun makin menjadi2..cayalah! teselit jugak Latest Testimonial Premium Beautiful from yours truly kekekekeke

testimonials sanah Testimonial Premium Beautiful

actually all my clients above ni semua dah beranak pinak 2,3 and ada yg 4 org dah ok..

if they could improve their appearance why don’t u..?

how to be happy like them..??

Pb1 Testimonial Premium Beautiful

Just wear Premium Beautiful Corset 8hours daily and it’s good for:

**INCREASE BLOOD CIRCULATION

**REDUCE STRETCH MARKS & CELLULITE

**INCREASE METABOLISM RATE

** LIFT UP YOUR BOOBS AND BUTTS 

** REDUCE BACK PAIN/ SLIPPED DISC

** WHITE DISCHARGE..KEPUTIHAN

** TREAT IRREGULAR PERIOD

** PERIOD PAIN

** CONSTIPATION / SEMBELIT

** GASTRIC / BANYAK ANGIN

AND BEST OF ALL.. LIFE TIME WARRANTY!! 
GET ONE YOURS TODAY!!
FREE GIFTS ARE WAITING FOR U!!
Norshidah Kamarudin 0126086829