Tag Archives: harga premium beautiful

punch card time

punch card time…!!

share save 171 16 punch card time...!!

Hello my gorgeous readers..Happy wednesday…punch card time apekah..? saspenss sajek kekeke

if u are my facebook follower u will always see me n my biznes partners checked in at B32 Batu Caves where our stokist are located and my biznes class are held..we called it punch card time..!! In a week we will attend our biznes class 2 hari saje which is today, Wednesday utk IMP class and Saturday for product and plan marketing class..No stress at at all coz 2x je seminggu kannn..bukannye kene punch card tiap2 hari mcm nak masuk ofis tuh kekekee

Our class kat B32 ni ibarat universiti business to us coz every single thing u need to do for your biznes is thought here..premium beautiful, premium beautiful size, harga premium beautiful,marketing steps,product information,motivation, ilmu agama..almost everything..!! that’s why langkah kakiku ringan nak ke B32 every Β single week..utk tambah ilmu di dada and also charge battery yg nak merah ala2 otromen tu mesti nak pegi class..tak perlu bersuruh..keinginan tu datang sendiri sebab saya yakin kalau ilmu di dada tak cukup macam mana kita nak berdepan dgn client yg bermacam ragam dan peel..dan setiap leaders in our group pun never missed class and I believe that is one of the step untuk berjaya..and this class is FREE…!!

knowledege punch card time...!!

so here I am..dah pun siap nak bergegas ke b32 charge battery,meet my beloved leaders and biznes partners..download business knowledge sebanyak mungkin and praktikkan bila jumpa client nanti..

sapa nak ikut tekan no ni then hantar sms 0126086829..kita jumpa kat sana eyh!

stay tuned for more updates ye…!!Β