H.A.P.P.Y. IS MY GOAL
Show MenuHide Menu

Tag: internet business

Internet Business…!!

January 25, 2012
Internet Business
share save 171 16 Internet Business...!!

Assalammualaikum and Good Day to everyone..Let’s talk about Internet Business icon wink Internet Business...!!

Last weekends masa cuti raya cina, I did not duduk rumah bersenang lenang sampai tak tau nak buat apa  mcm dulu kala..senang lenangla sgtkan heheh..I’m utilizing the 24hours available each day to meet up old friends and new friends yg kenal dlm Facebook and some tu is my silent blog reader heheh..tq babes icon wink Internet Business...!!

Most of them tak percaya I am running Internet Business nowadays. Pelik eh jual corset thru internet?

int biz Internet Business...!!

If we know how to fully utilize the tools of INTERNET, there is no impossibility to run your Internet Business easily! Sekarang ni..apa2pun kita rely kat INTERNET kan? dari bab nak bayar bills, nak renew road tax, nak renew insurance, nak beli baju/tudung etc semuanya kita boleh carik dalam internet. lagi2 kalau dalam FACEBOOK!! apa nak semua ade. tinggal bawang,ikan,daging,ayam je blum jual kat Facebook tuh haha..Kenapa semua org berlumba2 berniaga menggunakan INTERNET…?

internet mktg Internet Business...!!

Zaman sekarang semua org ada facebook..semua org suke facebooking and baca blog yg berlambak kita bole jumpa dalam internet..ramai yg dah sedar kalau kita gunakan facebook and blog dgn betul, kita memang boleh generate income yg berganda2..Me myself rasa bertuah sangat dipertemukan jodoh dgn kumpulan yg berniaga menggunakan internet ni..kerja kita memang bertambah mudah..

Kita tak perlukan kedai utk berniaga.Kedai kita adalah mulut kita. Facebook & our Blog tu la kedai kita..jimat salah satu overhead cost!

Tak perlu bayar gaji pekerja sebab kita adalah kuli dan kitalah bos yg tentukan berapa gaji kita setiap bulan..tak perlu pening carik replacement staff bagai..

Kita tak payah nak pening kepala memikirkan apa barang nak jual sebab produk kita dah ada..tinggal nak promote sahaja..dan Premium Beautiful adalah Best Selling Corset for YEARS in Malaysia..People already knew about it..sebab tu boleh bertahan selama 20 tahun and always in demand!!

We can work from home…!! Tak perlu nak bersesak sesak tempuh jam tiap2 pagi..tak yah nak berkejaran utk punch card..tak yah nak ngadap muka boss yg mcm angin pasang surut tu kan and paling best, kita dapat spend time lebihhhhhh dgn anak2 kita…!! Itu yg paling penting for me..Alhamdulillah

work from home Internet Business...!!

Kita tak perlu nak tunggu kat tepi pagar..or ketuk2 pintu rumah orang just to sell our corset..We plan our work schedule..bukannya kita keluar rumah 24 jam..Kita dapatkan appoinments melalui internet/facebook/blog..We create demands through internet too! How easy is that?

int biz 2 Internet Business...!!

Everyone ada handphone/tablet/notebook/netbook yang canggih manggih dan dah tentu akan ada internet service..nak communicate dgn clients sangat2lah senang kan sebab semuanya di hujung jari..

and yg paling penting, kita tak buat business ni sorang2..bila dah jadi my business partner, I will be your personal coach to develop your premium beautiful business..ajar sampai pandai! Anda hanya perlu merelakan diri utk dibimbing dan berlapang dada utk serap ilmu sebanyak yg mungkin..its all about TEAMWORK..

teamwork Internet Business...!!

we will solve our problems together..be it business matters so does if it’s your personal stuffs..I am your ears, your eyes..I am here  to help u…!!

Internet Business sememangnya platform yg sgt powerfull in today’s business world..Anyone can be your customers! Unlimited from Malaysia only, we can sell to Indonesia, Brunei, Singapore, China, India, Europe, US..anywhere..Dunia tanpa sempadan..!!

int opportunity Internet Business...!!

Peluang untuk dapatkan BONUS PERTAMA RM4,500 still on sampai 31st Januari 2012. Sayang kalau dah tau peluang keemasan ada di depan mata ANDA lepaskan begitu sahaja..

Get your phone and contact me now!!! I won’t bite hehehehe

love,

Shidah

0126086829 | norshidahkamarudin@gmail.com

Partly powered by CleverPlugins.com