Tag Archives: sg besar

activities

Premium Beautiful Activities

share save 171 16 Premium Beautiful Activities

sejak dua menjak dah jadi businesswoman ni (cheeeewahhh)…my schedule memang full with premium beautiful activities..That means my premium beautiful business is progressing well..Alhamdulillah! Takda lagi buat keje tak berfaedah yg membuang masa..I always fill it with activities related to family thingy,business stuffs etc..janji takda duduk tido tegolek tak menjana ekonomi negara hehe

since dah ada business partners ni..as a leader, I am coaching and guide my business partners to succeed in this business too..train sampai masing2 pandai and boleh jalan sendiri..just like how CDM Mai trained me hihihiiii..so last week which is on friday, I went to Sg. Besar, Selangor untuk bantu my new business partner, kak Ainon kembangkan her Premium Beautiful Business kat sana..

jam Premium Beautiful Activities

Seawal 8 pagi mak dah bertolak ke kota damansara sebab pegi sama2 ngan Hasanah..tp pagi2 dah banyak dosa dah..ape taknye stuck dalam jemm kt LDP tu 2 JAM uolsss..!! Dahla kete mak tu manual kan! Sakit kepala lutut weyhh..was thinking macam mana ah org2 yg kene ikut LDP ni ngadap jem tiap2 hari ah?! baru seminggu hakak tak rasa jemm di pagi hari pun dah sentappp..ini kan pulak yg tiap2 hari kan?! huishhh sungguh menguji tahap kesabaran..tapi demi rakan kongsi ku gagahi jua hehe

sg besar1 Premium Beautiful Activities

First time mak g Sg Besar nyah! Standardla kalau kita nak pegi to a new places memang rasa jauhnye makaihhhhh!! Bila balik rasa aik..nak sampai kota damansara dah?! ehh sg. buloh dah ke? biaselah tu kan..First time juge mak drive kereta auto for long journey..hasanah drove her swift lemah gemalai sangat..tak bleh tahan uols..haha..lalu ku take over and enjoy tekan minyak tanpa perlu tukar2 gear..alahai syioknyeee!!!! Harus mak keluar kete auto sebijik tahun ni kan?! mudah mudahan tercapai angan2 icon biggrin Premium Beautiful Activities

ntah bapa kali la dok membebel ngn hasanah..Macam manala kak Ainon yg duduk kt puncak alam ni bole gigih berulang alik ke Sg Besar utk mengajar nih kan..journey yang makan masa 2 jam pegi dan 2 jam balik tapi demi rezeki kan terpaksalah redah ye tak? Sebab tu kak ainon berani ambik peluang berniaga dengan Premium Beautiful ni and she did it! Her 10 sets of Premium Beautiful habis dijual dalam masa sebulan!! Good job! Tak perlu nak risau dah pulang modal ke tak..mmg konfem modal dapat balik bila stok dalam tangan dah habis plus dahpun enjoy 1st bonus RM4,500 lagii!! Tu pun buat part time je..buat lepas waktu kerja..She said ‘ senyum sampai ke telinga’ haha

We met 5 people all together..Alhamdulillah it went well..syukur! Both Hasanah and Kak Ainon is Vietnam qualifier..!

Oleh kerana telampau syok driving, bebeling, repeking, sharing,talking,singing maka tiada sebijik gambar pun dirakamkan..haishhh! Next time tak kan ku lupakan activities itu ye hiksss!

Today (Selasa 17 Jan)..mak akan berada di Seremban,tanah tumpahnye darahku sepanjang hari utk pakaikan corset ngn geng georgian and also sharing business opportunity dgn kawan2 kat seremban..so pada uols kat seremban yang teringin nak cuba pakai premium beautiful or nak carik side income tiap2 bulan, bolelah contact ye..kita arrange time k!

IMG 20111119 00463 Premium Beautiful Activities

see you soon!!

Norshidah Kamarudin 0126086829

icon wink Premium Beautiful Activities