Zaqwan is ONE

tumbuh gigi

share save 171 16 tumbuh gigi
salam hari jumaat dear my fellow readers
wahhh gitu! tetibe

sapa tumbuh gigi? takkanlah mak yg dah tuhe ni kan? tuhe eh bukan tua…arini 4 nov cukuplah umur anak2 mak tu yg abg cukup 2thn 4bln and adik plak cukup 10bln..
sorylah dah berhari tak hapdet blog nih…bkn ape..bz gile menjaga si anak kecik yg seploh bulan tu demam panas sampai 39/40 degree every 6hours ok..maun nye tak kemarok mak nye ni haa..last week gigi dia tumbuh 2 batang, 1 atas 1 bawah…smlm tgk dah ada 3 btg setengah..mananye tak demam…after dijaga rapi oleh maknya maka arinih demam panas menggila tuh dah turun ke 37-38 gitu..and selamat tak yah admit…i hate baby kene admit. 1 sebab psl kene pakai pistol drip tuh..lg 1 i feel like mcm bertambah skt je ddk dlm wad..lg2 kt sjmc or gleneagles tu kan..lainla ddk kt prince court ke haa tu lain kes hukhuk

sekian repekan utk pagi ini icon wink tumbuh gigi

IMG 20110908 00218 tumbuh gigi
blum ada gigi..nnt kne usaha amik gambar gigi 3 batang stgh!
IMG 20111028 00366 tumbuh gigi
aksi tido 2 beradik terkini..comforter pun dah tak matching dah. duk mandi muntah je keje
dah korang…g buat keje!

 tumbuh gigi

pixel tumbuh gigi

Leave a Reply